قبلی

دوره جامع طراحی وب سایت (Web Design)

26,440,000 تومان 13,220,000 تومان
Web design training course
26,440,000 تومان 13,220,000 تومان

 

 

 

دوره‌ طراحی وب

بهتر است در همین ابتدا بگوییم کسانی که دوره‌ی طراحی وب را انتخاب می‌کنند، خوره‌های کامپیوتری هستند که از سر و کله زدن شبانه‌روزی با کیبورد خسته نمی‌شوند. پس اگر جزو آن دسته از جوان‌هایی هستید که صفحه‌ی کیبورد یا لپ‌تاپ‌ را نمی‌توانید از خودتان جدا کنید، دوره‌ی آموزشی درستی را انتخاب کردید. طراحی وب، مانند دیگر علوم کامپیوتر، یک علم جدید و نوپا است و به همین دلیل هم مانند هر علم جدید دیگری خاصیت به‌ روز شدن مداوم دارد.

در دنیای کسب و کار نوین، طراحی وب اهمیت زیادی دارد که با فرهنگ خرید مجازی خیلی از صاحبان بیزینس فیزیکی می‌خواهند در فضای اینترنت هم محصول خود را به مشتری عرضه کنند و برای همین هم بازار طراحی سایت برای هر نوع کسب و کاری در ایران بسیار داغ است. حالا از تعویض روغنی گرفته تا سوپرمارکت و نانوایی سر کوچه‌تان می‌خواهند یک فروشگاه اینترنتی داشته باشند و مشتری‌های این حوزه را هم از آن خود کنند. به همین دلیل است آموزش طراحی سایت طرفداران زیادی دارد و خیلی از کسانی که این حرفه را آموزش می‌بینند، خیلی سریع جذب بازار کار می‌شوند.

داستان معروف‌ترین حرف الفبای انگلیسی تیم برنرز لی (Tim Berners Lee)  اولین کسی بود که در سال ۱۹۸۹ پشت کامپیوترش نشست و ایده‌ی طراحی اولین سایت را شروع کرد. برنرز در آن سال‌ها نمی‌دانست که سال‌ها بعد اسمش به عنوان مخترع طراحی وب سر زبان‌ها خواهد افتاد. او می‌گوید «من یک ایده‌ی کلی و البته جاه‌طلبانه داشتم و می‌خواستم محیطی را طراحی کنم تا هر فردی عکس‌ها و نوشته‌های خود را با دیگران در سراسر دنیا به اشتراک بگذارد.» ایده‌ی جاه‌طلبانه‌ی او سرانجام در سال ۱۹۹۳ به نتیجه رسید و رسما اولین وب سایت جهانی کار خودش را آغاز کرد. در ابتدای دهه‌ی نود میلادی، بیش‌تر محتوای وب سایت‌ها مقداری نوشته و عکس بود و سایت‌ها هیچ گرافیک خاصی نداشتند.

در واقع هنوز طراحی صفحات وب اختراع نشده بود. البته تماشای همان عکس‌ها در محیطی ساده و بدون گرافیک برای مردم جهان این‌قدر جذاب بود که حالا همه از چیزی به نام سایت بر روی اینترنت حرف می‌زدند. در آن‌ها تنها موتور جست‌وجوگری که در اینرنت کار می‌کرد، موزاییک بود. چهار سال بعد از آن بود که کنسرسیوم جهانی تصویب کرد که برای طراحی سایت از www استفاده شود و این سه دبلیوی پشت سر هم به معروف‌ترین و شناخته‌شده‌ترین حروف الفبای انگلیسی در جهان تبدیل شدند.

اولین شرکت طراحی سایتNetscape communication اولین شرکتی بود که در سال 1999 با رویکرد طراحی سایت تاسیس شد. در همان سال جست‌وجوگر جدیدی به نام Netscape به دنیا معرفی شد. حالا جنگ برتری موتورهای جست‌وجو بین این شرکت و ماکروسافت شروع شده بود. این دو شرکت هر دو غول‌هایی بودند که در اوایل دهه‌ی نود میلادی تلاش می‌کردند تا متخصصان را به سمت خود بکشانند تا بتوانند برتری خود را به رخ هم بکشند. این رقابت شروع تحولات و پیش‌رفت‌های بسیار چشم‌گیر در حوزه‌ی طراحی سایت شد. از این زمان بود که CSS یا Cascade Style Sheets به عنوان زبان برنامه‌نویسی وب از طرف کنسرسیوم بین‌المللی شبکه‌ی جهانی وب پیشنهاد شد.

این زبان در واقع کامل‌کننده‌ی زبان HTML (اچ تی ام ال) که حالا دیگر دسته کمی از زبان باستانی برنامه‌نویسی نداشت، بود و همه‌ی تلاشش را می‌کرد تا نقاط ضعف و خلاهای آن زبان باستانی را برطرف کند. درنهایت جنگ بین شرکت‌ها باعث پیشرفت طراحي صفحات وب شد. ناگفته نماند که روند پیشرفت طراحی سایت این‌قدر سریع اتفاق افتاد که حالا بعد از گذشت دو دهه، طراحی وب را می‌شود دوره‌ی طراحی سایت در آموزشگاه‌ها برای علاقه‌مندان به این حرفه برگزار کرد.

طراحی وب و نرم‌افزارهای آن

حالا که دوره‌ی آموزش طراحی وب را انتخاب کردید، طبیعتا باید دست به نرم‌افزارتان هم خوب باشد. جوملا یکی از نرم‌افزارهای پر کاربرد در طراحی وب است. این نرم‌افزار یک نرم‌افزار مدیریت محتوای سایت که یک پنل مدیریتی هم دارد. این پنل همان نقطه‌ی عطف جوملا است و انعطاف‌پذیری آن باعث شده تا طراح وب به راحتی بتواند صفحات جدید به سایت اضافه کند. نرم‌افزار جوملا کار طراح سایت را راحت می‌کند و نیاز او به کدنویسی را برطرف می‌کند. اما از طرفی جوملا یک نرم‌افزار open source است و برنامه‌نویسی در آن به راحتی اتفاق می‌افتد. درواقع طراحان سایت از همین open source بودن جوملا می‌توانند استفاده کنند و در صورت نیاز کدهای این نرم‌افزار را باتوجه به نیاز خود تغییر بدهند.

علاوه بر جوملا، وردپرس هم جزو اولین نرم‌افزارهایی است که در دوره‌های آموزش طراحی سایت به دانش‌جوها آموزش داده می‌شود. word press هم مانند جوملا یک نرم‌افزار سورس باز بر اساس php است. اگر جزو وبلاگ‌بازها بودید، حتمن سر و کارتان به ورد پرس و کار با آن افتاده است. وردپرس جزو نرم‌افزارهای بسیار پرطرف‌دار این حرفه است و در بیش‌تر آموزشگاه‌ها تدریس این نرم‌افزار جزو سر فصل‌های دوره طراحی سایت است. ورد پرس و جوملا در دوره‌های آموزش طراحی وب این‌ قدر حیاتی هستند که در کارگاه‌های یک روزه‌ی آموزش طراحی سایت حتی شده به صورت مقدماتی هم تدریس می‌شوند.

همه‌ راه‌های موفقیت طراحی وب از سئو می‌گذرداگر می‌خواهید به عنوان یک طراح سایت پروژه بگیرید، بهتر است با زیر و بم سئو هم به خوبی آشنا شوید . طراحی سایت و سئو را در قالب یک پکیج به مشتری‌تان ارائه دهید. مهم نیست که شما چه سایتی، با چه طراحی قالبی تحویل مشتری‌تان می‌دهید؛ چون تا زمانی که آن سایت بازدیدکننده نداشته باشد، کارتان اصلا دیده نمی‌شود. در فضای وب بازدیدکننده هم فقط از طریق سئو جذب می‌شود.

شما به‌عنوان طراح سایت باید به خوبی این مهارت را داشته باشید تا بتوانید برای سایت طراحی شده به شیوه‌های مختلف ترافیک بازدیدکننده ایجاد کنید و خب این کار فقط و فقط از طریق سئو انجام می‌شود. اما SEO با نام کامل (Search Engine Optimization) به مجموعه فعالیت‌های بهینه‌سازی وب برای موتورهای جست‌وجو می‌گویند. دقت کنید در دوره‌ی آموزشی که انتخاب می‌کنید، حتما سرفصل سئو یا همان بهینه‌سازی برای موتور جست‌وجو لحاظ شده باشد. اساتید این مهارت در این سرفصل به شما تگ‌نویسی، انتخاب کلمات کلیدی، بهینه‌سازی تصویر، جلوگیری از خطاهای ۴۰۴ و از همه مهم‌تر ویژگی‌های یک تولید محتوای پربازدید را به شما آموزش می‌دهند.

ویژگی های دوره

  • درس 0
  • آزمونها 0
  • مدت زمان 210 ساعت
  • سطح مهارت All levels
  • زبان فارسی
  • دانشجویان 0
  • گواهی نامه بله
  • ارزیابی بله

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *