قبلی

دکوراسیون داخلی

20,930,000 تومان 10,465,000 تومان
Interior design training course
20,930,000 تومان 10,465,000 تومان

 

 

 

 

دوره‌ دکوراسیون داخلی

خیلی از ما در خانه‌های کوچک یا بزرگ آپارتمانی زندگی می‌کنیم و کمتر کسی امکان، بودجه یا حتی حوصله‌ی این را دارد که در خانه‌ باغ‌های بزرگ زندگی کند. معمولا به این خانه‌ها به مکانی برای یک گردش دسته جمعی نگاه می‌کنیم و با توجه به شرایط زندگی امروز، تصور این که بتوانیم دردسرهای زندگی در چنین خانه‌هایی را بپذیرم، بسیار کم است. از طرفی با وجود جمعیت بسیار در شهرهای بزرگ دیگر چنین امکانی هم فراهم نیست. زندگی ماشینی و پرسرعت ما به خانه‌های کاربردی‌تری نیاز دارد. اما این کاربردی بودن دلیل نمی‌شود بی‌خیال طراحی دکوراسیون داخلی آن شویم. اتفاقا حالا که قرار است که در خانه‌های آپارتمانی زندگی کنیم، خیلی‌ها دوست دارند فضای داخلی خانه با توجه به سلیقه‌شان طراحی شود. اما این کار از عهده  هر کسی برنمی‌آید. دکوراسیون منزل و چیدمان آن قوانینی دارد که همه‌ی ما از آن‌ها سر درنمی‌آوریم و بهتر است در این زمینه از یک کارشناس کمک بگیریم یا پا را فراتر بگذاریم و یک دوره‌ی دکوراسیون داخلی را بگذرانیم.

 

چه کسی را طراح دکوراسیون می‌دانیم؟

در جوامع مدرن و امروزی شغل‌ها و مهارت‌ها به گروه‌های بسیار پرتنوعی تقسیم شده‌اند. حالا برای هر کاری که به ذهن‌مان خطور می‌کند، یک متخصص تحصیل‌کرده و دوره دیده وجود دارد. طراحی دکوراسیون داخلی هم از این تخصص‌ها جدا نیست. حالا خیلی‌ها هستند که مدرک این رشته را دارند و دوره‌‌های طراحی داخلی یا دوره طراحی معماری را گذرانده‌اند. این کارشناسان، یا فارغ‌التحصیل دانشگاه‌ هستند یا مانند بسیاری از کشورهای پیش‌رفته آموزشگاه‌های حرفه‌ای وجود دارند که این دوره‌ها را به شکل بسیار علمی برگزار می‌کنند و علاقمندان می‌توانند بعد از گذراندن این دوره‌ها مدرک تخصصی طراحی دکوراسیون را دریافت کنند. اما بهتر است کمی با خصوصیات یک طراح دکوراسیون داخلی آشنا شوید تا بتوانید به درستی رشته‌ مورد علاقه‌ خود را انتخاب کنید. این نکته را حتما در نظر بگیرید که اصولا دکوراتورها افرادی هستند که ذهن بسیار خلاقی دارند. آن‌ها باید مانند یک پزشک اطلاعات تخصصی خود را به روز کنند تا بتوانند نیاز مشتری‌هایشان را برآورده کنند. دکوراسیون داخلی صنعت بسیار به‌روز و پرطرفداری در همه‌ نقاط جهان است و اگر اطلاعات‌تان به‌روز نباشد، خیلی زود از گردونه‌ بازار کار این حرفه، کنار گذاشته خواهید شد. علاوه بر این، این شغلی است که با نظر و سلیقه‌ی مشتری سر و کار دارد. بنابراین شما باید فردی بسیار صبور و قابل انعطاف باشید تا بتوانید وظایف مشتری‌مداری را به بهترین شکل ممکن انجام دهید.

 

دیزاین سنتی یا مدرن، مسئله‌ این است!

در دوره‌ جامع دکوراسیون داخلی، انواع سبک‌های طراحی داخلی را آموزش می‌دهند. در این دوره‌ها با انواع سبک‌های مدرن و کلاسیک و ویژگی‌های آن‌ها آشنا می‌شوید. برای مثال بسیار مهم است که بدانید در طراحی معماری داخلی در سبک مدرن باید از رنگ‌های ساده و خصوط صاف و منظم استفاده کنید. در سبک مدرن هر چه فضا ساده‌تر و خلوت‌تر به نظر برسد، طراحی شما به سبک مدرن بیشتر تطابق دارد. بیشترین موادی که در این سبک استفاده می‌شود شیشه، استیل و رنگ‌های سفید و نقره‌ای است. این مواد باعث می‌شود تا دکور خانه یا محل کار بسیار صاف و صیقلی به‌نظر برسد. اما در طراحی داخلی کلاسیک، رنگ‌های ملایم و طرح و نقش‌های بسیار ظریف دیده می‌شود. در این سبک دیوارها هم جزء مهمی از طراحی به حساب می‌آید و با نقش و نگارهایی مانند گچ‌بری یا کاغذ دیواری به شکل بسیار برجسته‌ای در طراحی مد نظر قرار گرفته می‌شودند. از آن‌جایی که این سبک ریزه‌کارهای بسیاری دارد و همین ریزه‌کاری‌ها است که فضای داخلی را تا حد زیادی شلوغ نشان می‌دهد، برای استفاده از این سبک در معماری داخلی باید فضای نسبتا بزرگی داشته باشیم. فضای بزرگ به این دلیل است که این ریزه‌کاری‌ها فضایی برای خودنمایی داشته باشند و به همین دلیل است که این سبک برای خانه‌های کوچک یا اتاق‌های اداری اصلا توصیه نمی‌شود.

 

جسور باش تا متفاوت باشی!

درست است که دکوراسیون داخلی مانند هر تخصص دیگری قواعد و نظریه‌های علمی خاص خودش را دارد، اما جسارت در طراحی برگ برنده‌ یک طراح دکوراسیون داخلی است. در این حرفه مهم این است که در چارچوب قواعد معماری و طراحی خلاقیت به خرج بدهید و متفاوت باشید. این نکته را دست‌ کم نگیرید که در طراحی، خلاقیت و افراط یک مرز باریک دارد. اساتید این حرفه در دوره‌‌ دکوراسیون داخلی به شما یاد می‌دهند که این مرز را به خوبی بشناسید و با دقت در طراحی آن را رعایت کنید. مثلا باید بدانید که برای طراحی اتاق نشیمن حتما باید نقطه‌ تمرکز ایجاد کنید. این کار خیلی وقت‌ها با یک رنگ، با یک چراغ یا با یک مبل متفاوت ایجاد می‌شود. خیلی وقت‌ها باید ایده‌هایی را زیر پا بگذارید که برای سال‌ها در ذهن مشتری‌ها به‌عنوان یک قانون درست طراحی حک شده‌اند. مثلا باید به‌ آن‌ها یاداوری کنید که جای کتابخانه در فضایی که برای میز ناهارخوری در نظر گرفتید، نیست. نکته‌ مهم دیگر این است که هر فضایی که برای نشیمن در نظر گرفته می‌شود، نیاز به یک کاناپه یا طراحی‌ای برای فراهم کردن جایی برای نشستن دارد. از همه‌ این موارد مهم‌تر، این‌ است که خانه‌های کوچک را با طراحی شلوغ از ریخت و قیافه نیندازید. خانه‌های کوچک که امروزه تعدادشان بسیار زیاد هم است، باید در سبک مینیمال دیزاین شوند.

 

آشپزخانه، قلب تپنده‌ خانه

طراحی داخلی آشپزخانه، داستان منحصربه‌فرد خودش را دارد. باید این نکته را بدانید که هر بخش از دکوراسیون منزل باید باتوجه به ویژگی‌های کاربردی آن فضا طراحی شود. آشپزخانه یکی از مهم‌ترین و پرجزئیات‌ترین بخش‌های طراحی دکوراسیون خانه یا محل کار است. کابینت‌ها در این طراحی باید بسیار کاربردی طراحی شوند. امروزه کشوهای بزرگ با عمق کم و زیاد در طراحی کابینت آشپزخانه بسیار لحاظ می‌شود. اما باید متوجه‌ این موضوع باشید که این طراحی‌ها اصول و قوانینی دارد که حتما در هنگام طراحی باید در نظر گرفته شوند. هر قدر هم که فضای آشپزخانه کوچک باشد، باید سطح پیشخوان خلوت و بدون وسایل اضافی طراحی شود. خیلی وقت‌ها بعد از پایان طراحی و نصب کابینت‌ها و لوازم آشپزخانه است که مشتری متوجه‌ این موضوع می‌شود که هیچ سطح خلوتی برای انجام کارهای روزمره در آشپزخانه ندارد. این فوت‌ و فن‌هایی است که هر استاد یا کارشناس طراحی داخلی باید بداند و دوره‌ی آموزشی دکوراسیون داخلی پر است از همین فوت‌های کوزه‌گری که طراحان داخلی را از هم متمایز می‌کند.

 

 

 

ویژگی های دوره

  • درس 0
  • آزمونها 0
  • مدت زمان 260 ساعت
  • سطح مهارت All levels
  • زبان فارسی
  • دانشجویان 1
  • گواهی نامه خیر
  • ارزیابی بله